Antena Căutare

Miercuri, de la 20:30: Eric, fiul lui Andrei Aradits și Nelu Vlad, de la Azur, vin la “Te pui cu blondele?”

Prima ediție din noul sezon “Te pui cu blondele?”, programată miercuri, 17 iunie, de la ora 20.30, la Antena 1, îi va avea ca invitați pe Cosmin Seleși, Andrei Aradits și Aurelian Temișan.

Prima ediție din noul sezon “Te pui cu blondele?”, programată miercuri, 17 iunie, de la ora 20.30, la Antena 1, îi va avea ca invitați pe Cosmin Seleși, Andrei Aradits și Aurelian Temișan.

Cei trei se vor confrunta pe teme de cultură generală cu cele 50 de blonde, în cel mai longeviv quizz-show al momentului, prezentat de Dan Negru.


Doi invitați-surpriză vor încerca să-i încurce, miercuri, pe cei trei: Eric, fiul de nouă ani al lui Andrei Aradits, le va adresa o întrebare, iar Nelu Vlad, liderul trupei Azur, le va cânta alături de formația sa, celebră pe vremea comunismului, un refren din repertoriul propriu. Din cântec vor lipsi câteva cuvinte pe care Aradits, Seleși și Temișan vor trebui să și le amintească.


Care dintre cei doi invitați surpriză îi va încuia pe Aradits, Seleși și Temișan, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 17 iunie, de la ora 20.30, numai la “Te pui cu blondele?”


Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x