Antena Căutare

“Te pui cu blondele?”, lider de audiență la nivel național și în mediul urban

“Te pui cu blondele?”, emisiunea prezentată de Dan Negru care i-a avut ca invitați pe Ramona Bădescu și Mihai Tatulici, a fost miercuri seara pe primul loc în topul audiențelor, atât la nivelul publicului din mediul urban, cât și la nivelul publicului din toată țara.

“Te pui cu blondele?”, emisiunea prezentată de Dan Negru care i-a avut ca invitați pe Ramona Bădescu și Mihai Tatulici, a fost miercuri seara pe primul loc în topul audiențelor, atât la nivelul publicului din mediul urban, cât și la nivelul publicului din toată țara.

Aceasta a adunat în fața micilor ecrane 1.381.000 de telespectatori, în minutul de maximă audienţă, de la ora 22.19.


La nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a obținut pe perioada difuzării emisiunii (21.29 – 23.45) o audiență medie de 5,5 puncte de rating si 14,1 % cota de piată, urmată de Pro TV, cu 5,1 puncte de rating și o cotă de piață de 13 %.


De asemenea, Antena 1 rămâne lider și la nivelul publicului din toată țara, cu o audiență medie de 5,4 puncte de rating și o cotă de piață de 14,3 %, în timp ce următorul clasat, PRO TV, a obținut 4,4 puncte de rating si 11,8 % cota de piață.


Miercuri seara, la “Te pui cu blondele?”, confruntarea pe teme de cultură generală a Ramonei Bădescu și a lui Mihai Tatulici cu cele 50 de blonde din platoul emisiunii prezentate de Dan Negru a fost condimentată de cei doi invitați cu povești spumoase, dezvăluiri interesante și mărturisiri neașteptate. Cântăreața și actrița Ramona Bădescu a povestit în ce împrejurări l-a cunoscut pe starul american Jack Nicholson, dar și în care parte a Globului a întâlnit cei mai frumoși bărbați. De asemenea, mama vedetei a venit în platoul emisiunii, ca să-i facă fiicei sale o surpriză.

La rândul său, realizatorul de televiziune Mihai Tatulici a spus la “Te pui cu blondele?” cum, unde și când a cunoscut unul dintre capii Mafiei siciliene, în care parte a lumii a petrecut alături de 200 de văduve absolut superbe și a povestit detalii mai puțin știute despre prima vizită a megastarului Michel Jackson la București.

Dan Negru i-a făcut lui Mihai Tatulici o mare surpriză, înmânându-i acestuia plăcuța unei străzi din localitatea natală, Frătăuții Vechi, județul Suceva, care îi va purta numele.


Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile All urban si National
Perioada 19 august 2015

Mihai Tatulici şi Ramona Bădescu, învinşi de blondele lui Dan Negru...

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Ultimele știri
x