Antena Căutare

Un zid înalt de 12 metri și multă adrenalină! Filmările pentru „The Wall - Marele Zid” au loc în Polonia

           Filmările pentru „The Wall – Marele Zid”, producția surpriză pe care Antena 1 o pregătește pentru sezonul de toamnă, au loc zilele acestea în Polonia, acolo unde a fost construit platoul special în care înregistrează mai multe țări care au achiziționat formatul.  Într-un decor extraordinar, echipa și concurenții au dat startul unuia dintre cele mai așteptate show-uri ale momentului.

Filmările pentru „The Wall – Marele Zid”, producția surpriză pe care Antena 1 o pregătește pentru sezonul de toamnă, au loc zilele acestea în Polonia, acolo unde a fost construit platoul special în care înregistrează mai multe țări care au achiziționat formatul. Într-un decor extraordinar, echipa și concurenții au dat startul unuia dintre cele mai așteptate show-uri ale momentului.

Un zid înalt de 12 metri e gata să schimbe într-o singură oră viața celor au avut curajul să îl infrunte. „Platoul este impresionant din punct de vedere vizual și tehnic. Este într-adevăr copleșitor momentul în care ești față în față cu zidul, iar eu spun asta din postura de prezentator, îmi dau seama cât de mari sunt emoțiile concurenților”, a declarat Valentin Butnaru.

Creat de LeBron James, celebrul jucător NBA, alături de Maverick Carter (SpringHill Entertainment) si Andrew Glassman (Glassman Media) împreună cu Universal Television Alternative Studio și distribuit de Endemol Shine Group, The Wall este un format care ține publicul într-un suspans incredibil. O combinație între quiz-show, noroc și strategie, acțiunea este plasată într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Emoțiile ajung la o intensitate uimitoare pe măsură ce bilele roșii și verzi cad de-a lungul zidului, determinând câștiguri impresionante sau pierderi uriașe. „The Wall – Marele Zid” pune în joc premii în valoare de până la 500.000 de Euro în fiecare ediție .

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x