27 septembrie 2019, o zi-eveniment pentru toți experții în achiziții publice

 
+3 click pentru
galerie

Pe 27 sept. a.c. se desfășoară, la J.W. Marriott București, Speța nr. 4 Achiziții și Concesiuni din Conferința Națională Biblioteca de Spețe a Experților în Achiziții Publice. Așadar, este a patra ediție a evenimentului organizat de A.N.C.I.A. training, dintr-o listă cel puțin interesantă de cursuri și evenimente concepute și susținute în numele dezvoltării profesionale, în numele reușitei și performanței în activitate. 

Distinșii invitați care au confirmat participarea la eveniment sunt:

Dl. Bogdan Dobrin – Expert Achizitii Publice

Dna. Cristina Spoială –  Expert Achizitii Publice

Dna. Ecaterina Milică-Dobrotă –  Expert Achizitii Publice

Dl. Cicerone Stan –  Expert Achizitii Publice

Dna. Victoria Hodina – Expert Achizitii Publice

În cadrul evenimentului, participanții sunt invitați să dialogheze cu invitații și să găsească împreună răspunsuri la întrebări de cunoaștere și clarificare asupra unor noutăți legislative din 2019. Orice hotărâre de guvern, orice anexă creează în corpul profesional o undă de confuzie care necesită o perioadă de discuții, aprofundări, recapitulări și, în cele din urmă, însușiri ale noilor prevederi.

De ce sunt importante înscrierea și participarea activă la conferință?

Se poate spune că sunt indispensabile, fiindcă sunt rare ocaziile în care specialiștii și practicienii în achiziții publice pot pleca de la un eveniment de profil atât de edificați și de repliați, de acordați la noile realități ale spețelor tratate. Numai așa se poate fluidiza comunicarea între părțile implicate – stat și privat. Cine are întrebări le poate adresa la conferință sau anticipat pe [email protected].  

Save the date – 27.09.2019.  Mai multe informații pe http://ancia.ro/conferinte/.

În locurile unde toți oamenii văd piedici, A.N.C.I.A. training vede oportunități

Pe lângă evenimentele punctuale, de anvergură, precum conferința de mai sus, desfășurate în săli dedicate și adresate tuturor celor interesați, trainingurile reprezintă cea de-a doua jumătate a efortului de adaptare și perfecționare în domeniul achizițiilor și nu numai.

Cursurile și seminariile organizate se concentrează pe controlul intern și asupra sferei achizițiilor, deși nu se limitează la acestea, fiindcă, spre exemplu, GDPR este un set de norme aplicabile în mai multe dintre aceste domenii, subdomenii.

A.N.C.I.A. training organizează programe de pregătire personalizate, la sediul instituțiilor statului sau organizațiilor private,  în domeniile, în spețele, pe temele:

 • Achizitii publice;
 • Audit intern;
 • Control intern managerial;
 • Managementul riscului;
 • Managementul proiectelor;
 • Resurse umane;
 • Arta comunicării;
 • Contabilitate;
 • GDPR;
 • Fonduri europene;
 • Situații de urgență;
 • Strategia națională anticorupție - prevenire și investigare fraude.

Trainingurile sunt personalizate pentru participanți. Programele de formare profesională trebuie să fie adaptate unui public restrâns, să trateze o particularitate și să întâmpine frontal orice nevoie de formare pe care solicitanții o supun atenției.

A.N.C.I.A. training își asumă prin contract reușita și performanța în domeniul de activitate al organizației ai cărei membri participă la aceste cursuri. Curajul provine din siguranța că informațiile și aptitudinile oferite în cadrul cursurilor constituie singurul bagaj necesar pentru reușită, pentru performanță, pentru excelență.

Piedici? Nu. Oportunități? Da. Numai prin educația profesională continuă se poate ajunge la identificarea unor puncte de plecare în acele puncte care altfel încheie enunțurile seci și negative; totul încadrat complet în litera și spiritul legii.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI