Căutare Live

Carte: "Mitologia, o istorie vizuala"

Prezentul volum face o incursiune in mitologiile lumii, din Orientul Mijlociu in Europa, din Egipt in Extremul Orient, fara sa omita nici mitologiile, mai putin cunoscute noua, ale Americilor, Australiei si Oceaniei

Fiecare naratiune despre zei si zeite, despre semizei si eroi ne deschide o fereastra catre istoria culturii care i-a creat, catre evolutiile in societatea si in mentalitatea respectiva, astfel incat, citind aceasta carte, nu numai ca veti invata mitologie, dar ii veti si intelege relevanta si influenta in spatiu si timp.

Personajele care populeaza toate aceste mitologii si aventurile lor sunt cele care au inspirat lumea de secole. Ilustratiile, alese cu grija, imbogatesc continutul, dandu-i mitologiei o marcata valenta vizuala. Textul concis si bine documentat si ilustratia sugestiva propun o aventura fascinanta in mitologiile umanitatii. Volum aparut la Editura Litera.

Sursa: jurnalul.ro

Wikinomics, puterea colaborarii in masa... Teatru: Azi are loc premiera comediei romantice “Viata de cimitir”...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri