Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Câștigă premii de senzație! ZU TV a lansat campania „Wheels! Streets! Go!”

Începând din această săptămână, ZU TV scoate la rampă sporturile urbane în cadrul campaniei  „Wheels! Streets! Go!” şi lansează un concurs cu premii foarte atractive.

ZU TV a lansat o super campanie cu premii speciale

Campania se adresează practicanţilor de sporturi urbane, de la iubitorii de role, la skateboard, trotinetă sau BMX, iar vârsta minimă de participare este de 10 ani.

ZU TV, campanie cu super premii

Pentru a se înscrie la concurs, participanţii trebuie să încarce pe pagina de concurs https://wheels-streets-go.myzutv.ro/ un video în care îşi prezintă trick-urile şi să acumuleze cât mai multe voturi. Cei care votează intră şi ei în cursa pentru un premiu special. Perioada de desfăşurare, premiile oferite, dar şi întregul regulament al campaniei pot fi consultate aici: https://wheels-streets-go.myzutv.ro/

Câștigă premii de senzație! ZU TV a lansat campania „Wheels! Streets! Go!”

ZU TV a pregătit o campanie cu super premii

În faza de start a campaniei, pe pagina de concurs pot fi urmărite videoclipuri model cu trick-uri si interviuri realizate cu practicanţi pasionaţi de sporturi urbane cunoscuţi: Marius Constantin - skateboard, Pavel Trifan - role, Mihalcea Alexandru "AYU" - role, Stanciu David - BMX, Cojocariu Florinel "FLO" - BMX.

Încã de la lansarea sa, ZU TV a adus o nouã dimensiune platformei ZU care cuprinde radio, online, evenimente, oferindu-le românilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360.

Brandul ZU s-a impus în ultimii ani ca principalul motor de promovare al artiştilor tineri şi a muzicii bune, reuşind să strângă un număr record de public la evenimentele sale şi milioane de fani pe platformele sociale.

Recomandari