Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

Concert de Craciun cu Romanian Piano Trio

Vineri, 17 decembrie, Orchestra Nationala Radio si solistii Alexandru Tomescu, Horia Mihail si Razvan Suma concerteaza la Sala Radio. Orchestra Nationala Radio va fi condusa de catre maestrul Tiberiu Soare

Programul pregatit pentru eveniment cuprinde Introducere si Rondo capriccioso pentru vioara si orchestra de Saint-Saens, Moment muzical pentru pian si orchestra de Nicolae Kirkulescu, Elegie in do minor, op. 24 pentru violoncel si orchestra de G. Fauré, Uvertura la opera Liliacul de J.Strauss, Suita din baletul Spargatorul de nuci de P.I Ceaikovski si Uvertura la opereta Candide de Bernstein.

Alexandru Tomescu, Horia Mihail si Razvan Suma, membrii formatiei Romanian Piano Trio, sunt reprezentantii unei noi orientari in randul tinerilor cu studii in strainatate - alegerea de a fructifica in Romania cunostintele si experienta dobandite peste hotare. Buni cunoscatori si cu o vasta experienta in muzica de camera, cei trei artisti au decis sa formeze un trio permanent, ideea care ii uneste fiind, pe langa pasiunea lor reala pentru acest gen, dorinta de a prezenta melomanilor un repertoriu larg, in buna masura neexplorat, intr-o viziune noua si personala.

Sursa: Sapteseri

Recomandari