Designerul Alexandru Ciucu, invitat la discursul Regelui Mihai in Parlament

Alexandru Ciucu a fost onorat sa primeasca invitatia de a participa la unul din momentele de seama ale acestui an: discursul Regelui Mihai in Parlamentul Romaniei. Majestatea Sa va lua cuvantul marti dimineata, in plenul Camerelor reunite, cu ocazia implinirii varstei de 90 de ani.

La acest eveniment special iau parte apropiatii familiei regale, printre care si designerul Alexandru Ciucu. In calitate de furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei, Ciucu a primit invitatia recomandata de Regele Mihai si aprobata de Parlamentul Romaniei.

Pentru ziua de nastere a Majestatii Sale, Alexandru Ciucu a pregatit un cadou special pe care il va trimite Familiei Regale in cursul acestei zile.

Alexandru Ciucu este, de altfel, o prezenta obisnuita in cadrul evenimentelor la care participa membrii familiei regale.

La celebra nunta a Printului Albert de Monaco, designerul, detinatorul singurului atelier de costume masculine Premium din Romania, i-a realizat Principelui Radu cate o tinuta eleganta pentru fiecare eveniment inclus in suita de momente speciale ale nuntii regale.

Toate creatiile au fost in intregime create si executate in Atelierul de Inalta Croitorie Alexandru Ciucu intocmai dupa rigorile impuse de participarea la o astfel de ceremonie.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri