Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Fundația „Dan Voiculescu” împlinește 30 de ani de activitate

În acest an, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României împlinește 30 de ani de existență în slujba educației de performanță.

Fundația „Dan Voiculescu” împlinește 30 de ani de activitate

Având alături personalităţi remarcabile ale ştiinţei şi cercetării româneşti, ale mediului cultural și academic, instituții reprezentative din diverse domenii, parteneri și colaboratori deosebiți, Fundația Dan Voiculescu a reușit să își împlinească misiunea de a susține excelența, de a antrena inteligența și de a promova inovația.

Fundația „Dan Voiculescu” aniversează 30 de ani de activitate

Zeci de mii de copii și tineri din întreaga țară au beneficiat de proiecte și activități gratuite, care au avut ca scop îmbunătățirea cunoștințelor, valorificarea talentului și potențialului individual.

”Noi, echipa FDVDR, credem în munca noastră, credem în acești copii, credem în viitorul lor și în dezvoltarea României! Credem că acolo unde există pasiune, calea către succes este una sigură și cu sens unic! Am construit această poveste frumoasă și trainică alături de mii de parteneri extraordinari, de personalitățile care au fost alături de noi în toți acești ani, de colaboratorii noștri, alături de părinți, alături de profesori și de cercetătorii și inventatorii pe care i-am susținut și promovat, prin Senatul Științific. Ne dorim ca povestea noastră să devină un reper, să inspire și să continue la fel de frumos. Să putem proiecta următorii 30 de ani, într-o oglindă a succesului și performanței, ca un testament al implicării noastre, a tuturor, în dezvoltarea României!”, a declarat Trisi Cristea, Director General FDVDR.

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este membru al European Council for the High Ability și membru al World Council for Gifted and Talented Children.

Recomandari