Începe INGREDIENTS SHOW 2020 - Studenții participă gratuit

A 4-a ediție INGREDIENTS SHOW, eveniment la care sunt așteptați să participe peste 300 de specialiști din industria alimentară și a suplimentelor, va avea loc în zilele de 5, 6, 7, 8 și 9 octombrie 2020, online pe platforma ZOOM.

Începe INGREDIENTS SHOW 2020 - Studenții participă gratuit

Liderii industriei de ingrediente din Romania se întâlnesc anual la INGREDIENTS SHOW pentru a face schimb de experiența, pentru a-și prezenta cele mai recente soluții și idei industriei de procesare si productie a alimentelor si suplimentelor.

În calitate de partener științific, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României va susține participarea gratuită a studenților din cadrul facultăților cu profil alimentar din întreaga țară.

Tema ediției din acest an este: “Știința ingredientelor. De la inovare și planificare, la adaptare și alegere”.

INGREDIENTS SHOW combină analiza tendințelor, inovarea și formarea științifică cu facilitarea conexiunilor dintre furnizorii de ingrediente și producatorii de alimente și suplimente alimentare.

INGREDIENTS SHOW este organizat de RO.aliment, în parteneriat cu IBA București, APRIL, ARC, ROMALIMENTA, ASMP, ROMPAN, APAR, FNDA, ANNS.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri