La inceput de sezon estival, se deschide Targul de vacante Bucuresti cu vanzari pe loc

Romaero Baneasa organizeaza intre 6-9 mai Targul de Vacante Bucuresti, unde vizitatorii vor putea gasi cele mai avantajoase oferte de vacanta, acum ca sezonul estival a inceput. Pe langa acestea, o data cu biletul cumparat pentru intrarea la expozitie, fiecare vizitator va putea participa la tombola organizata de ANAT. Un bilet costa 5 lei.

Targul va reuni agentii de turism, parteneri hotelieri, companii aeriene si asociatii regionale de promovare a turismului. Fiind un targ cu vanzare pe loc, toti cei care vor veni la targ au posibilitatea sa-si rezerve inca de pe acum un pachet estival atat pentru destinatii autohtone cat si straine. Cat despre tombola cu tragere la sorti, premiile constau in sejururi in Grecia, Bulgaria sau Mamaia.

Pe o suprafata de 3000 de mp, evenimentul va include oportunitati de petrecere a vacantei in afara dar si informatii despre programul dedicat litoralului romanesc: "Mini-preturi de vacanta - Litoralul pentru Toti", aflat la a sasea editie.

Programul se deruleaza pana la data de 14 iunie 2010, ofertand pachete variate la numeroasele hoteluri de 1* pana la 5* inscrise in program , cu un numar de peste 5000 de locuri de cazare, cu tarife atractive ce incep de la 159 de ron de pers, pe sejur, cazare 6 nopti, cu mic dejun.

„Acest targ este o consecinta fireasca a succesului de care ne-am bucurat cu ocazia Targului International de Turism Holiday Market, organizat la Palatul Parlamentului in perioada 18 - 21 martie 2010, eveniment care a reunit foarte multi parteneri si expozanti." (Corina Martin, presedinte ANAT)

Comunicat de presa ANAT

sursa foto: zeugma.com.tr

Ultimele știri