Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Pianista Dana Borsan concerteaza la Sala Radio

Pianista Dana Borsan va concerta miercuri, 15 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Radio, alaturi de Orchestra de Camera Radio

La pupitru va sta dirijorul german Christoph Adt, iar din programul serii fac parte C. Cannabich - Sinfonia in si bemol major, W.A.Mozart - Concert nr. 22 in mi bemol major pentru pian si orchestra K 482, I. Holzbauer - Sinfonia a 10 in mi major, op. IV nr.3 si W.A.Mozart - Serenada nr. 3 in re major K 185.

Numele Danei Borsan apare constant, de peste 30 de ani pe afisele tuturor filarmonicilor din Romania si in programe de concert din strainatate. A sustinut in 17 tari peste 850 de concerte si recitaluri in tari precum Germania, Franta, Italia, Irlanda, Marea Britanie, Norvegia, Cehia, Slovacia, Rusia, Moldova, Bulgaria, China si Ungaria. A cantat pe scene de prestigiu din Berlin, Dresda, Stuttgart, Essen, Paris, Bruxelles, Varsovia, Viena, Sydney, Budapesta, Oslo, Hong-Kong, Bologna, Assisi, Aberdeen, Cork.

Solista concertista a Orchestrelor si Corurilor Radio, Dana Borsan a incheiat in anul 2006 un proiect deosebit, Integrala Concertelor pentru pian si orchestra de W.A. Mozart, eveniment in premiera in viata muzicala romaneasca, concretizat in concerte sutinute alaturi de Orchestra de Camera Radio si o serie de 8 CD-uri aparute sub emblema Editurii Casei Radio.

Sursa: Sapteseri

Foto: business-forum.ro

Recomandari