Targul de carte Gaudeamus se deschide pe Litoral

A III-a editie a Targului de carte GAUDEAMUS, se desfasoara in perioada 11-15 august in incinta unui pavilion amplasat pe faleza din fata studioului Radio Vacanta din statiunea Mamaia.

Gaudeamus


Expozitia de carte va fi completata de un program de evenimente cuprinzand lansari si prezentari de carte, expozitii, dezbateri si intalniri cu oameni de cultura, scriitori si critici literari, dar si momente muzicale si artistice, informeaza Radio Romania.

In plus, Targul Gaudeamus Mamaia, in parteneriat cu Fundatia "Noi Citim", isi continua si campania nationala de donatie de carte "Cartile se intorc acasa". Aceasta inseamna ca vizitatorii si editorii prezenti la Targ sunt invitati sa doneze carti care vor fi directionate catre biblioteci rurale cu deficit de achizitie de carte din Dobrogea.

Programul de vizitare a Targului este de joi, 11 august pana luni, 15 august intre orele 16:00 si 23:00. Intrarea publicului este libera.

Targului de carte GAUDEAMUS Mamaia este un eveniment organizat de Radio Romania, prin echipa GAUDEAMUS, in parteneriat cu studioul teritorial Radio Constanta - Radio Vacanta.

Acest eveniment prezinta ultima oprire din acest an a Caravanei GAUDEAMUS, care a constat intr-o serie de evenimente expozitionale de tip cultural-educational desfasurate in orase cu traditie universitara si culturala din Romania printre care Craiova, Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta-Mamaia.

Ultimele știri