Căutare Live

Ashton Kutcher si Hugh Laurie, cei mai bine platiti din tv

Ashton Kutcher si Hugh Laurie impart prima pozitie in topul celor mai bine platiti actori de televiziune din Statele Unite, gratie unor onorarii de 700.000 de dolari pe episod, informeaza Reuters.

Ashton Kut­cher l-a inlocuit pe Charlie Sheen nu doar ca protagonist in serialul "Doi barbati si jumatate", ci si in calitate de ocupant al primei pozitii in topul celor mai bine platiti actori de televiziune din Statele Unite, gratie unui onorariu de 700.000 de dolari pe episod.

Ashton Kutcher imparte prima pozitie in acest top cu actorul britanic Hugh Laurie, protagonistul se­rialului "Dr House".

Printre celelalte vedete de televiziune care vor continua sa primeasca salarii impresionante se numara prezentatorii unor talk-show-uri celebre David Letterman si Jay Leno, care vor primi 28 de mi­lioane de dolari, respectiv 25 de mi­lioane de dolari pe un an. Mark Harmon, starul serialului "NCIS", va primi 500.000 de dolari pe episod, iar Jon Cryer, din serialul "Doi barbati si jumatate", va primi 600.000 de dolari pe episod.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Hepta

Filmul de marti seara, la Antena 1: "Cei trei muschetari", de la ora 20:30... Daca as fi... tu? (AP)...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri