Cei trei muschetari - 3D (AP-12)

Germania-Franta-Marea Britanie-SUA, 2011. Regie: Paul W.S. Anderson. Cu: Logan Lerman, Milla Jovovich, Orlando Bloom, Ray Stevenson, Matthew Macfadyen, Luke Evans, Christoph Waltz, Juno Temple. Durata: 110 min.

Regizorul Paul W.S. Anderson vine cu o noua adaptare dupa celebrul roman al lui Alexandre Dumas. Tanarul D'Artagnan se alatura celorlalti trei muschetari pentru a-l opri pe maleficul Richelieu si a-i infrunta pe Buckingham si pe tradatoarea Milady. Cei patru se reunesc pentru a opri un agent dublu si pe cel care l-a angajat inainte sa arunce Europa in razboi.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri