Căutare Live

Filmul "The Expendables" a fost lansat în SUA

Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Mickey Rourke, Dolph Lundgren. Nu, nu este doar o insiruire a celor mai cunoscuti actori din filmele de actiune, ci chiar distributia mult asteptatei pelicule "The Expandables", care a avut premiera martea aceasta in SUA

Covorul rosu din fata Teatrului Grauman's Chinese din Hollywood a fost luat cu asalt de cei mai tari actori de actiune, care au facut furori la inceputul anilor `90. Cu numai cateva riduri in plus, dar la fel de carismatici, actorii au facut deliciul fotografilor si au acceptat sa vorbeasca cu presa si sa dea autografe.

Jurnalistii au remarcat absenta guvernatorului Californiei, Arnold Schwarzenegger, pe covorul rosu. Desi nu a defilat in fata fotografilor, Arnold a fost prezent la petrecerea de lansare.

Potrivit IMDB, The Expandables este un thriller de actiune despre un grup de mercenari angajati sa se infiltreze intr-o tara Sud Americana si sa-l indeparteze pe un dictator de la conducerea ei.

De indata ce incepe misiunea, mercenarii realizeaza ca lucrurile sunt mai complicate decat par, si se trezesc ca sunt tradati si prinsi intr-o cursa periculoasa. In timp ce trebuie sa-i salveze pe cei nevinovati, ei lupta sa-i distruga pe cei care incearca sa le nimiceasca fratia.

"The Expendables" va aparea in cinematografele din Romania pe 13 august.Filmul de marti seara, la Antena 1: "Cei trei muschetari", de la ora 20:30... Mel Gibson urmeaza o hipnoterapie impotriva stresului...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri