Căutare Live

Jennifer Lopez şi Owen Wilson vor juca împreună într-o comedie romantică

Jennifer Lopez şi Owen Wilson vor juca în comedia romantică „Marry Me”, produsă de STXfilms şi regizată de Kat Coiro, potrivit Variety.

jennifer lopez

shutterstock

Jennifer Lopez şi Owen Wilson vor juca în comedia romantică „Marry Me”, produsă de STXfilms şi regizată de Kat Coiro, potrivit Variety.

Owen Wilson se află în faza finală a negocierilor, iar filmările pentru acest lungmetraj sunt programate să aibă loc în toamnă.

Scenariul este scris de John Rogers şi Tami Sagher, supervizat de Harper Dill.

Lopez şi Wilson au mai jucat împreună în „Anaconda” (1997).

Acest nou film va reprezenta a treia colaborare a STX cu Lopez şi producătorii Elaine Goldsmith-Thomas şi Benny Medina, după „Second Act„ (2018) şi „Hustlers”, care se află acum în producţie.

„Marry Me” este bazat pe romanul grafic al lui Bobby Cosby şi are în centru un star pop (Lopez) care, cu puţin timp înainte să se căsătorească cu logodnicul ei, un star rock, la Madison Square Garden, află că el a înşelat-o cu asistenta ei. În plină criză, alege la întâmplare din mulţime un bărbat (Wilson) pentru a se căsători cu el.

Lopez, Goldsmith-Thomas şi Medina vor fi producători alături de Rogers. Willie Mercer, Alex Brown şi J.B. Roberts vor fi producători executivi.

Sursa: News.ro

Peste 7.000 de scenarişti de la Hollywood şi-au concediat impresarii... Academia americană de film a decis menţinerea regulilor de eligibilitate pentru Oscar şi a schimbat denumirea categoriei...
Ultimele știri