Căutare Live

Medalie de AUR pentru scurtmetrajul romanesc "Superman, Spiderman sau Batman", la Manhattan Short

Cinematografia din Romania demonstreaza din nou ca este printre cele mai bune din lume. Pelicula "Superman, Spiderman sau Batman", in regia lui Tudor Giurgiu, a castigat primul loc la Festivalul de Scurtmetraje Manhattan, cu aproape 20.000 de voturi.

Filmul prezinta povestea unui baietel de 5 ani care, la fel ca super-eroii din benzile desenate, vrea sa isi salveze mama de la moarte.

Scurtmetrajul a fost filmat in intregime in Cluj-Napoca, in locatii din cartierele Gheorgheni, Grigorescu sau la Spitalul de Recuperare, cu o echipa locala, intre care actorii Bogdan Zsolt, Cornel Raileanu, Elena Ivanca, Ovidiu Crisan, Maria Seles, Adriana Bailescu si, eroul filmului, copilul Aaron Serban.

Iar scenariul a fost scris de Doru Lupeanu, cunoscut si pentru scenariul scurtmetrajului "Fata galbena care rade", in regia lui Constantin Popescu.

Filmele care au participat la Festivalul de Scurtmetraje Manhattan au fost rulate in peste 300 de orase din intreaga lume.

Foto: cinemarx.ro

"Taken 2: Teroare in Istanbul" a ocupat primul loc in box office-ul nord-american ... Pelicula lui Cristian Mungiu "Dupa dealuri", in cursa pentru Oscar...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri