Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30X Factor

Doliu în lumea filmului! Eroina serialului "Caracatița" s-a stins din viață în urma unui atac de cord

Patricia Millardet, eroina serialului "Caracatița", s-a stins din viață la vârsta de 63 de ani. Aceasta împlinise anii pe 24 martie. În cariera sa a jucat în multe producții de film și de televiziune.

Doliu în lumea filmului! Eroina serialului "Caracatița" s-a stins din viață în urma unui atac de cord

Născută în 1957 în Mont-de-Marsan, în regiunea Noua Aquitania din Franța, Millardet împlinise 63 de ani pe 24 martie. În Italia, unde trăia de la sfârșitul anilor ’80, mai întâi pe Appia Antica și, apoi, la Castel Gandolfo, s-a făcut cunoscută publicului larg după ce a interpretat rolul magistratului curajos și incoruptibil Silvia Conti în serialul „Caracatița”, între 1989 și 2001.

Unul dintre primele sale roluri a fost în filmul „Il tempo delle mele 2”, în 1982. A debutat în cinematografia italiană în 1987, cu filmul TV „Assicurazione sulla morte” regizat de Carlo Lizzani, în timp ce în 1990 a jucat în „Il sole anche di notte” regizat de Paolo și Vittorio Taviani.

Marea popularitate a atins-o în Italia cu serialul „Caracatița” de la televiziunea RAI. De-a lungul anilor, Millardet a participat la diferite producții de filme și televiziune. Între 2001 și 2003 a fost printre protagoniștii filmului de ficțiune „Il bello delle donne” de la Channel 5, unde a interpretat personajul Angelinei Brusa.

Recomandari