Doliu în lumea filmului! Eroina serialului "Caracatița" s-a stins din viață în urma unui atac de cord

Patricia Millardet, eroina serialului "Caracatița", s-a stins din viață la vârsta de 63 de ani. Aceasta împlinise anii pe 24 martie. În cariera sa a jucat în multe producții de film și de televiziune.

Doliu în lumea filmului! Eroina serialului "Caracatița" s-a stins din viață în urma unui atac de cord

Născută în 1957 în Mont-de-Marsan, în regiunea Noua Aquitania din Franța, Millardet împlinise 63 de ani pe 24 martie. În Italia, unde trăia de la sfârșitul anilor ’80, mai întâi pe Appia Antica și, apoi, la Castel Gandolfo, s-a făcut cunoscută publicului larg după ce a interpretat rolul magistratului curajos și incoruptibil Silvia Conti în serialul „Caracatița”, între 1989 și 2001.

Unul dintre primele sale roluri a fost în filmul „Il tempo delle mele 2”, în 1982. A debutat în cinematografia italiană în 1987, cu filmul TV „Assicurazione sulla morte” regizat de Carlo Lizzani, în timp ce în 1990 a jucat în „Il sole anche di notte” regizat de Paolo și Vittorio Taviani.

Marea popularitate a atins-o în Italia cu serialul „Caracatița” de la televiziunea RAI. De-a lungul anilor, Millardet a participat la diferite producții de filme și televiziune. Între 2001 și 2003 a fost printre protagoniștii filmului de ficțiune „Il bello delle donne” de la Channel 5, unde a interpretat personajul Angelinei Brusa.

Culorile sezonului de primăvară-vară 2022. Care sunt datele oferite de raportul Institutului Pantone Fashion Color Trend
Culorile sezonului de primăvară-vară 2022 au fost dezvăluite de prestigiosul raport al...
Zodii ghinioniste în ziua de 22 octombrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi se numără printre acele zodii ghinioniste în ziua de 22 octombrie 2021. Aceștia...
Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri