Premieră la TV! Simpaticele animăluţe din ZOOTROPOLIS/ZOOTOPIA vin la Antena 1, VINERI, de la 20:00

 
+2 click pentru
galerie

Filmul de animaţie al studiourilor Disney, 'Zootopia', prezintă povestea unui iepure şi a unei vulpi într-o lume fictivă locuită de animale vorbitoare prin care compania doreşte să aducă mai aproape regnul animal pentru publicul de toate vârstele. NU RATAŢI VINERI, 15 IUNIE, DE LA 20:00, LA ANTENA1, FILMUL ZOOTROPOLIS!

'Zootopia', care a fost lansat pe ecranele din SUA pe 4 martie 2016, umanizează animalele plasându-le într-o civilizată şi utopică metropolă, unde prădătorii şi prăzile lor coexistă, în pofida inegalităţilor, în această comedie trepidantă. 

Acţiunea filmului de animaţie se petrece în oraşul fictiv Zootropolis şi prezintă povestea iepuraşei Judy Hopps (Ginnifer Godwin) şi a noului său prieten, vulpoiul Nick Wilde (Jason Bateman), care vor să descifreze cazul unor dispariţii ce au pus pe jar poliţia din Zootopia, formată din rinoceri, elefanţi, gheparzi şi bivoli. 

În Zootropolis există comisariate, centre comerciale, spitale, staţii de metrou, corporaţii de presă şi, desigur, un sediu al Primăriei, unde leul este primar ajutat de o secretară, o simpatică oaie cu ochelari. 

Cele 64 de specii diferite care coexistă în Zootopia sunt rezultatul a peste 18 luni de cercetare din partea producătorilor, scenariştilor şi regizorilor pentru a face "o fabulă modernă", care aspiră să devină "una din mărcile Disney ale secolului XXI".

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI