Live acumFilm: Alice in Tara Oglinzilor (SUA 2016)
Prime Time 20:00Film: Parker

VESTE BUNĂ pentru fanii “Star Wars”! Regizorul a luat o decizie ce va aduce încasări uriașe următorului film

Carrie Fisher va rămâne una dintre cele mai iubite actrițe , iar prințesă Leia este în sufletele tuturor celor care urmăresc “Star Wars” chiar dacă actrița a încetat din viață în 2016. Pentru că despărțirea a fost grea de Carrie, studiourile Disney au anunțat că actrița va apărea în rolul care a consacrat-o şi în următorul film al seriei "Star Wars”, informează Reuters.

Carrie Fisher va rămâne una dintre cele mai iubite actrițe , iar prințesa Leia este în sufletele tuturor celor care urmăresc “Star Wars” chiar dacă actrița a încetat din viață în 2016. Pentru că despărțirea a fost grea de Carrie, studiourile Disney au anunțat că actrița va apărea în rolul care a consacrat-o şi în următorul film al seriei "Star Wars”, informează Reuters.

Regizorul J.J. Abrams va folosi imagini deja filmate cu actriţa pe care le va monta în noul film. El a declarat că nu va apela la imagini generate de computer (CGI) pentru a o readuce pe prinţesa Leiâ la viaţă. Din distribuţia următorului film al seriei, "Star Wars: Episode IX", vor mai face parte Mark Hamill, dar şi Billy Dee Williams, Naomi Ackie şi Richard E. Grant.

Carrie Fisher a încetat din viaţă la 27 decembrie 2016, din cauza unui atac de cord, după ce tocmai terminase filmările la "Star Wars: The Last Jedi" şi aflase că în jurul personajului ei urma să se deruleze acţiunea din episodul IX al seriei.

Conform companiei Disney, după moartea lui Carrie Fisher, scenariul pentru episodul IX al seriei "Star Wars" a fost modificat.

Filmările vor începe la Londra la 1 august, conform studiourilor Disney. Filmul, care nu a primit încă un titlu, va fi lansat în decembrie

Recomandari