VIDEO! Vezi primul trailer al comediei "Men In Black 3"!

Cea de-a treia parte a comediei "Men In Black" urmeaza sa apara in 2012. Vezi primul trailer al peliculei in care personajul interpretat de Will Smith trebuie sa salveze din nou lumea de extraterestri.

Pentru a salva lumea, Agentul J, jucat de Will Smith, trebuie sa se intoarca in timp pentru a colabora cu versiunea mai tanara a partenerului sau, Agentul K.

Vezi mai jos trailerul peliculei "Men In Black 3" in care mai apar actorii Josh Brolin, Emma Thompson, Nicole Scherzinger si Tommy Lee Jones!

"Men In Black 3" urmeaza sa apara in cinematografele din Statele Unite in mai 2012.Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri