Căutare Live

FOTO: A plecat să ÎNVEŢE la bibliotecă, dar nu s-a mai putut! Cum l-au găsit PAZNICII pe băiatul studios

Îl aştepta un examen extrem de important, aşa că a decis să meargă să se pregătească la bibliotecă, în cea mai mare linişte posibilă! Numai că socoteala de acasă nu s-a potrivit deloc cu realitatea

Îl aştepta un examen extrem de important, aşa că a decis să meargă să se pregătească la bibliotecă, în cea mai mare linişte posibilă! Numai că socoteala de acasă nu s-a potrivit deloc cu realitatea.

Răpus de stres şi oboseală, studentul a adormit printre cărţi. Nu putem decât să ne gândim că visele i-au fost presărate cu cele mai frumoase momente din literatură, mai ales într-un asemenea cadru.

Şi atât de adânc a fost somnul, că băiatul a fost treznit, în zorii zilei, de paznicii bibliotecii! Of, spre binele lui, sperăm că a apucat să şi înveţe ceva... de trecere!!!

Dezmăţ total în cămine! O studentă beată mangă s-a făcut de râs în ultimul hal! Clipul a devenit viral în întreaga lume... Râzi cu lacrimi! Asta se întâmplă atunci când penibilul nu cunoaște limite: Rușii au "încins" internetul cu as...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x