Căutare Live

Mircea Badea il provoaca pe magistratul Danilet, detinator de centura neagra Shotokan-Fudokan

A fost nebunie aseara in emisiunea lui Mircea Badea, iar asta datorita unui cavaler al dreptatii - Vasilica Danilet. Magistratul care, dupa cum a descoperit realizatorul "In Gura Presei", detine o minunata centura neagra 1 DAN, la stilul Shotokan-Fudokan. Pare de necrezut, la prima vedere, poate si la a doua, dar sub haina de luptator in slujba adevarului se ascunde un specialist in arte martiale. 

O minte sanatoasa, intr-un corp sanatos. Iar Vasilica Danilet, magistrat de renume, a inteles-o la perfectie. Si-a luat centura neagra in karate, devenind un specialist in arte martiale. Lucru folositor, mai ales cand te iei la tranta cu infractorii. Numai lui Mircea Badea nu i-a venit sa creada ca Vasilica Danilet e capabil de o asemenea performanta...

"Cetateni, sunteti pregatiti sa vedeti fotografie cu Vasilica Danilet, de la CSM? [...] Eu, la cat de mult il slujeste pe Basescu, l-am suspectat ca are centura maro. Culoarea corecta ar fi fost maro, dar el a depasit-o si a luat-o pe aia neagra", a explicat Mircea Badea, incantat si totodata mirat de noua descoperire.

Realizatorul TV chiar a indraznit sa faca o comparatie: "Seamana cu Frankfurt din Vacanta Mare!" >> Detalii, in GALERIA VIDEO de mai sus!

Astazi e ziua lui Fuego. Bradul asteapta sa fie impodobit ... Celebra girafa distrusa in fata muzeului Antipa are cont pe Facebook!...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri