Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00iUmor

Mircea Badea il provoaca pe magistratul Danilet, detinator de centura neagra Shotokan-Fudokan

A fost nebunie aseara in emisiunea lui Mircea Badea, iar asta datorita unui cavaler al dreptatii - Vasilica Danilet. Magistratul care, dupa cum a descoperit realizatorul "In Gura Presei", detine o minunata centura neagra 1 DAN, la stilul Shotokan-Fudokan. Pare de necrezut, la prima vedere, poate si la a doua, dar sub haina de luptator in slujba adevarului se ascunde un specialist in arte martiale. 

O minte sanatoasa, intr-un corp sanatos. Iar Vasilica Danilet, magistrat de renume, a inteles-o la perfectie. Si-a luat centura neagra in karate, devenind un specialist in arte martiale. Lucru folositor, mai ales cand te iei la tranta cu infractorii. Numai lui Mircea Badea nu i-a venit sa creada ca Vasilica Danilet e capabil de o asemenea performanta...

"Cetateni, sunteti pregatiti sa vedeti fotografie cu Vasilica Danilet, de la CSM? [...] Eu, la cat de mult il slujeste pe Basescu, l-am suspectat ca are centura maro. Culoarea corecta ar fi fost maro, dar el a depasit-o si a luat-o pe aia neagra", a explicat Mircea Badea, incantat si totodata mirat de noua descoperire.

Realizatorul TV chiar a indraznit sa faca o comparatie: "Seamana cu Frankfurt din Vacanta Mare!" >> Detalii, in GALERIA VIDEO de mai sus!

Recomandari