Căutare Live

Râzi cu lacrimi! Ce face o domnișoară în fustă scurtă când nu are cheie? Găsește o scară! Reactiile trecătorilor, DE NERATAT! (VIDEO)

Când vezi, te uiți! Cam așa sună principiul după care se ghidează domnii în fața unei fuste scurte, susținută de două picioare luuungi.

Când vezi, te uiți! Cam așa sună principiul după care se ghidează domnii în fața unei fuste scurte, susținută de două picioare luuungi.

Povestea sună cam așa: o domnișoară neatentă a reușit să rămână pe afară și pentru a intra în casă reușește să facă rost de o scară.

Desigur, cere ajutorul trecătorilor, care n-au cum să o refuze. Cum îi răsplătește? Cu o priveliște de vis!

Nu, nu e pe bune, e vorbă de o farsă! Priviți!

Te rog, nu te uita sub fusta mea! Dar curiozitatea e mare...

Zâmbești instantaneu când îi vezi! Un bebeluș imită gesturile tatălui în cel mai haios mod!... Hahaaa! Compilație - VIDEO la care râzi cu lacrimi: 10 motive pentru care e GREU să fii bărbat!...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri