Căutare Live

VIDEO! Beat mort la volan: "Is not posibil asa ceva... m-a prins militia!"

Intamplare de-a rasu' plansu' in fata politistilor din Buzau. Au prins un sofer care zbura pe sosea. Cand l-au coborat din masina, si-au dat seama ca barbatul era si baut bine. Alcoolemia de 1.28 miligrame pe litru i-a dezlegat limba si l-a ajutat sa explice in limba lui Shakespeare cum s-a intamplat totul.

"Sunt angajatul lui Munai Gaz din Kazahstan si lucrez pentru PetroCanada. Am venit din razboi din Libia acuma", a inceput barbatul. "I was start to go home... the center of the road... two years here...ha, la dracu, la Merei...si m-a prins militia pe aici"


Cat timp a asteptat sa-i fie recoltate probele de sange, buzoianul s-a aratat preocupat de problemele majore ale omenirii, vorbindu-le cu mult patos politistilor despre ele. La plecare, omul a gasit si o parte folositoare a intamplarii: "Asta sunt si-asa ma cheama, am analizele la zi!".

Soferul le-a iesit in cale politistilor pe DN10, in localitatea buzoiana Vernesti, aparatul inregistrandu-l circuland cu 92 de km pe ora. Desi agentii i-au facut semn sa opreasca, el si-a continuat drumul si a fost blocat abia dupa un kilometru. Politistii l-au testat cu etilotestul, iar aparatul a indicat 1,28. Indeajuns ca barbatul sa ramana fara permis si sa fie cercetat penal.

VIDEO! Vezi cum danseaza cel mai rocker bebelus din lume!... VIDEO! Mircea Badea: "O sa mi-i tatuez pe Ciutacu si Gadea pe pectorali"...
Ultimele știri