Live acum
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

VIRAL. Se jură pe icoană: „Câte CLOAPETE s-or trage în biserici, atâți DRACI să dea în mine, dacă voi mai juca!”

Pentru a scăpa de patima jocurilor de noroc un român a apelat la soluția divină. A mers în biserică și s-a jurat în fața altarului că nu va mai călca într-o sală de jocuri sau într-o agenție loto până în anul 2025. Mai mult, omul a promis că nu va mai paria nici cu ajutorul intermediarilor

Pentru a scăpa de patima jocurilor de noroc un român a apelat la soluția divină. A mers în biserică și s-a jurat în fața altarului că nu va mai călca într-o sală de jocuri sau într-o agenție loto până în anul 2025. Mai mult, omul a promis că nu va mai paria nici cu ajutorul intermediarilor.

Pariorul a dorit să imortalizeze momentul în care se leapădă de patima jocurilor de noroc și cu ajutorul unui amic a realizat și un „live” pe facebook direct dintr-o biserică. Astfel, în fața unei icoane, bărbatul se jură cu patos și cu vorbe grele că nu va mai pierde bani până anul viitor.

„Vreau să fac și eu live-ul ăsta în legătură cu mine, cu viața mea, proprietate personală. Să nu-mi ajute Dumnezeu în viața mea, să mă omoare Dumnezeu, să mă pedepsească Dumnezeu, să mă fac praf cu mașina, să fac accident mortal. Până-n 2025, de-oi mai juca vreun joc de noroc, nici loto 6 din 49, nici la șmecherie, nici cu altul să țin, nici la altul să dau banii mei să joace pentru mine. Până-n data de 2025 de-oi mai juca, câte CLOAPETE se vor trage-n biserici, atâți draci să dea-n mine, câți draci a băgat Iisus Hristos în mine, atâți draci să bage Dumnezeu în mine, în corpul meu, în creierul meu. Nu voi mai juca niciun fel de joc de noroc pe bani. Amin!”, a spus pariorul în fața camerei.

Recomandari