Antena Căutare

Omagiul adus de Jandarmeria Română lui Mihai Eminescu, ajuns viral pe Facebook: "Un ceai nu e doar o licoare caldă"

Jandarmeria Română aduce oamgiu lui Mihai Eminescu, astăzi,la i69 de ani de la nașterea marelui poet, printr-un video postat pe pagina de Facebook a instituției.

Jandarmeria Română aduce oamgiu lui Mihai Eminescu, astăzi,la i69 de ani de la nașterea marelui poet, printr-un video postat pe pagina de Facebook a instituției.

”Un ceai nu e doar o licoare caldă, care te încălzește în zilele geroase, ci devine hrană pentru suflet atunci când ai alături oameni frumoși și pe Eminescu în gând ”, scrie în dreptul postării de pe Facebook-ul Jandarmeriei Române.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Clipul, în care cei trei jandarmi, două femei și un bărbat, își amintesc în mod ”spontan” că astăzi este 15 ianuarie, ziua în care se împlinesc 169 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu, a ajuns viral pe rețelele de socializare.

Două accidente rutiere l-au omorât pe Eminescu: cum a fost ucisă cea mai frumoasă melodie românescă

Cei trei angajați ai Jandarmeriei se plimbă într-un cadru feeric, iar, la un moment dat o tânără jandarmeriță începe să cânte o parte din melodia ”Eminescu”, cunoscută în interpretarea Doinei și a lui Ion Aldea Teodorovici.

8 persoane au murit din cauza gripei. Ce spune ministrul Sănătății... Cea mai dulce operațiune a pompierilor. Un râu de ciocolată a blocat traficul pe autostradă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x