Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Film: Maleficent

A dansat si a cantat live cu un sarpe de 50 de kg in brate

Muzica de exceptie, coregrafii uimitoare si transformari de senzatie la startul celui mai nou transforming show, „Te cunosc de undeva!”, la Antena 1. Andreea Balan a intrat in pielea lui Briney Spears si a dansat si a cantat live cu un sarpe imens in brate. Din coregrafia Andreei nu au lipsit nici prizele inalte, care au facut deliciul telespectatorilor.

Cel mai nou transforming show, „Te cunosc de undeva!" a luat startul in aceasta seara la Antena 1.

Pe scena supershow-ului au stralucit in aceasta seara personaje celebre din industria muzicala internationala. CRBL, Delia Matache, Maria Buza, Dan Helciug, Julia Jianu, Lora, Jorge si Iulian Vasile au acceptat provocarea Antena 1 de a face parte din cel mai nou transforming show, "Te cunosc de undeva!", iar prestatia lor din aceasta seara a fost una de exceptie.

Andreea Balan a parasit pentru scurt timp masa juriului si a intrat in pielea unei alte blonde celebre, Britney Spears. Interpretand live piesa „I am a slave for you", Andreea a dansat cu un sarpe imens in brate, iar din coregrafia sa nu au lipsit nici prizele inalte.

„Nu mi-a fost deloc usor sa tin sarpele: avea peste 2 metri si jumatate si era foarte greu, poate mai greu decat mine. Nu mi-a fost frica, insa incercam sa ma concentrez sa nu apropii mainile, pentru ca astfel sarpele s-ar fi incolacit in jurul meu!" a declarat Andreea.


Invitatul special al primei editii „Te cunosc de undeva!" este carismaticul prezentator al emisiunii „In gura presei" Mircea Badea. Intr-o ipostaza in care nu a mai fost vazut vreodata, Mircea Badea va face super show pe scena „Te cunosc de undeva!".

Ce invitat surpriza le rezerva telespectatorilor cea de-a doua editie a super show-ului „Te cunosc de undeva!", ramane de vazut sambata viitoare, de la 20:20, la Antena 1.


Mai multe infomatii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro si de pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/tecunoscdeundeva.


-//-
De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta

Recomandari