Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30X Factor

"Ai se eu te pego": 12.000 de fani il asteapta pe Michel Telo la Constanta

Artistul cunoscut in intreaga lume cu piesa "Ai se eu te pego" a ajuns duminica dupa-amiaza la Mamaia, acolo unde va sustine un concert in aceasta seara. Michel Telo a venit sambata seara in Bucuresti si promite celor aproximativ 12.000 de fani care-l asteapta la malul marii, ca-i va impresiona la concertul din aceasta seara si cu cateva versuri romanesti.

Indragitul artist Michel Telo s-a declarat incantat sa poata vizita Romania, unde va avea un turneu foarte aglomerat. Artistul are de sustinut nu mai putin de 18 concerte in 21 de zile. "Este prima data cand vin aici in Romania. Sunt foarte fericit, este un moment special in viata mea sa pot vizita Romania. Pentru prima data aici in Bucuresti, chiar este un moment deosebit", a spus Michel Telo.

Chiar daca nu cunoaste prea multe lucruri despre tara noastra, el stie sigur ca melodia lui a facut "valuri" si la noi, motiv pentru care le multumeste tuturor fanilor. Ceea ce l-a surprins a fost varianta in limba romana a piesei "Ai se eu te pego", pe care promite sa o invete pana duminica seara si sa-si surprinda fanii cu ea.

Recomandari