Căutare Live

Ariana Grande şi John Legend dau hitul primăverii în lume! Videoclipul cântecului ”Beauty and the Beast”, succes mondial răsunător

Ariana Grande şi John Legend au pus-o de o supercolaborare și împreună au realizat duetul pentru coloana sonoră a uneia dintre cele mai așteptate animații ale primăverii.

Ariana Grande şi John Legend au pus-o de o supercolaborare și împreună au realizat duetul pentru coloana sonoră a uneia dintre cele mai așteptate animații ale primăverii.

Videoclipul cântecului ”Beauty and the Beast” a fost lansat în premieră mondială duminică seară pe postul de televiziune Freeform.

Potrivit The Hollywood Reporter, citat de news.ro, duetul celor doi reprezintă o nouă interpretare a acestui cântec celebru, single-ul principal de pe coloana sonoră a filmului ”Beauty and the Beast”, în care rolul feminin principal este interpretat de Emma Watson.

Piesa originală a fost cântată de Angela Lansbury, iar o nouă versiune a fost interpretată de Celine Dion şi Peabo Bryson pentru filmul animat omonim, ce a fost lansat în 1991.

În videoclipul noii piese, Ariana Grande, care poartă o rochie de bal de culoare roşie, cântă această melodie alături de John Legend, care o acompaniază la pian. Interpretarea lor are loc chiar în sala balului în care are loc şi celebra secvenţă a dansului dintre cei doi protagonişti ai filmului.

Filmul ”Beauty and the Beast” va fi lansat în cinematografe pe 17 martie.

Orice român a ascultat-o măcar o dată-n viață. Aceasta este cea mai relaxantă melodie din istorie!... Delia o să râdă în hohote când o să audă cum sună melodia ei... „Noaptea târziu”. Cel mai tare cover „1234” din istorie!...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri