Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Concert Metallica București 2019. Tot ce trebuie să știi despre eveniment

Trupa Metallica va concerta astăzi, 14 august, pe Arena Națională București, pregătind un setlist extraordinar pentru fani. Iată tot ce trebuie să știi despre marele concert Metallica 2019.

Trupa Metallica va concerta astăzi, 14 august, pe Arena Națională București, pregătind un setlist extraordinar pentru fani. Iată tot ce trebuie să știi despre marele concert Metallica 2019.

Astăzi, 14 august, fanii trupei Metallica se vor putea bucura de cel mai așteptat concert al verii. Trupa Metallica va concerta pe Arena Națională din București începând cu ora 20:15. Trupa americană de heavy metal, Metallica, revine la Bucureşti, în cadrul turneului „Worldwired” – ora 20:15, la Arena Naţională. Trupele Ghost (Suedia) şi Bokassa (Norvegia) vor concerta, în deschidere, între orele 17:45 şi 19:45.

Concert Metallica București 2019 – Mult așteptatul concert cu un setlist incendiar

Formaţia Metallica a fost înfiinţată pe 28 octombrie 1981, la Los Angeles. Toboşarul Lars Ulrich şi chitaristul şi vocalistul James Hetfield au fost membrii care au înființat trupa în urma unui anunț apărut în ziarul Recycler. Din prima formulă a trupei au mai făcut parte Ron McGovney (bas) şi Dave Mustaine (chitară). Numele formației a fost sugerat de un apropiat, Ron Quintana.

Trupa Metallica va ajunge după 9 de ani în România. În urmă cu 20 de ani Metallica a concertat pe stadionul Lia Manoliu din București pe 9 iunie 1999 cu ocazia turneului ”The Garrage Remains the Same”. Nouă ani mai târziu a revenit în România și a susținut un show pe Stadionul Cotroceni pe 23 iulie, concert care a adunat peste 30.000 de fani. În anul 2010 Metallica a luat parte la celebrul “The Big Four” în cadrul Sonisphere 2010 de la Romexpo.

Regalul muzical marca Metallica va include următoarele piese: Hardwires, The Memory Remains/Disposable Heroes, Ride the Lightning/Disposable Heroes, The Gog That Failed/The Thing That Should Not Be, The Unforgiven, Here comes Revenge/Now That We’re Dead, Moth Into Flame, Sad But True, Fade to Black/No Leaf Clover/Welcome Home (Sanitarium)/Halo on Fire, Frantic/St. Anger, One, Master of Puppets, For Whom the Bell Tolls, Creeping Death, Seek & Destroy, Lords of Summer/Spit Out the Bone, Nothing Else Matters, Enter Sandman.

Concert Metallica București 2019 – Restricții de circulație

Dat fiind faptul că acesta e un show grandios, se impun anumite restricții de circulație pentru bunăstarea și siguranța participanților la eveniment, dar și a cetățenilor Bucureștiului. Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat că vor exista câteva restricții de circulație în ziua concertului Metallica. Așadar, traficul din zona Arenei Naționale se va închide progresiv în funcție de afluența publicului și dacă situația o impune. Iată care vor fi străzile închise în ziua concertului Metallica:

  • Începând cu ora 12:00 traficul va fi închis pe Strada Maior Coravu, între Șoseaua Mihai Bravu și intrarea în Arena Națională. Totodată, vor fi închise și străzile care intersectează și acced în acest tronson
  • Bulevardul Pierre de Coubertin, între Strada Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în stadion sau Şoseaua Pantelimon şi rondul de la intrarea în stadion. De asemenea, vor fi închise și străzile care intersectează și acced în acest tronson
  • Banda I de circulație de pe Strada Vatra Luminoasă, între Strada Tony Bulandra și Strada Pierre de Coubertin
  • Strada Tony Bulandra, între Vatra Luminoasă şi rond Strada Maior Coravu
  • Strada Sergent Vasile Şerbănică între Bd. Basarabia şi intrarea în stadion (parcarea C).

Brigada Rutieră îi sfătuiește pe bucureșteni să-și lase acasă mașinile și să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele din trafic și să oprească sau să staționeze doar în locurile speciale amenajate sau cât mai departe de Arena Națională. Totodată, conducătorii auto sunt rugați să-și păstreze calmul și să respecte semnalele polițiștilor rutieri.

Citește și:

Concert Metallica la București. Program și reguli de acces stricte

Sursă foto: grammy.com