DJ Bob Sinclar va mixa pe Arcul de Triumf din Paris în scop caritabil

DJ-ul francez Bob Sinclar se va afla, pe 4 mai, pe Arcul de Triumf din Paris pentru un eveniment care are ca scop strângerea de fonduri în sprijinul luptei contra noului coronavirus, au anunţat miercuri organizatorii pe reţelele de socializare.

"Spectacolul live va începe la ora 20.02, imediat după aplauzele pentru cadrele medicale şi va fi transmis în direct (...). Contăm pe prezenţa voastră virtuală şi pe donaţiile voastre", este mesajul de pe platforma Cercle Music care produce şi retransmite concerte de muzică electronică din locuri inedite.

Pentru a evita orice adunare, organizatorii au precizat că această reprezentaţi, în colaborare cu Centrul monumentelor naţionale franceze, "este interzis publicului" şi "nici sunetul, nici luminile nu vor fi vizibile din Place de l'Etoile" situată în apropiere de Arcul de Triumf din capitala franceză.

Ambiţia acestui proiect este de a aduna fonduri şi de a le oferi ONG-urilor Médecins Sans Frontières, Fondation de France şi organizaţiei One-O-One în lupta contra maladiei Covid-19.

DJ de renume mondial, Bob Sinclar a publicat mixaje pe contul de Instagram (unde are 666.000 de urmăritori) de la începutul stării de urgenţă în Franţa, în 17 martie.

Sursa : news.ro

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri