Căutare Live

Dj Sava si Raluka s-au despartit!

Dupa succesul pieselor "I Like The Trumphet" si "Love You", Dj Sava si Raluka se pare ca nu se mai inteleg! Sursele noastre ne dezvaluie faptul ca cei doi artisti s-au despartit si ca Dj Sava a gasit deja o fata care sa o inlocuiasca pe Raluka....

u a trecut mult de cand au cunoscut succesul cu piese precum "I Like The Trumphet" si "Love You", caci DJ Sava si Raluka s-au despartit. Ca de fiecare data in astfel de situatii, scandalul pare sa fie generat de bani, Raluka fiind nemultumita de onorariul primit pentru fiecare concert.

Surse apropiate celor doi confirma pentru ADPM.ro zvonul aparut inca din vara cu privire la despartirea celor doi. Se pare ca planul era ca ruptura sa fie anuntata de abia anul viitor, Dj Sava si Raluka avand inca de onorat o serie de concerte de Craciun.

Daca Dj Sava si-a gasit deja o fata care sa o inlocuiasca pe Raluka in acest proiect, se pare ca nici aceasta din urma nu se lasa mai prejos si se pregateste pentru o cariera solo.

Citeste continuarea pe AgentiadePresaMondena

Adrian Enache a lasat-o pe Iuliana Marciuc de Craciun... Carmen Serban a filmat peste 50 de ore de Revelion, cu febra 40...
Ultimele știri