Căutare Live

Eurovision 2020: Organizatorii au găsit o alternativă la concursul live

Epidemia de coronavirus a anulat concursul Eurovision 2020, însă în ciuda măsurilor de izolare organizatorii au anunţat marţi un proiect de emisiune alternativ, retransmis în direct pe canalul de YouTube.

Intitulat "Eurovision: Europe Shine a Light", programul va dura aproximativ două ore şi "va aduce un omagiu celor 41 de artişti care trebuiau să-şi reprezintă ţara în cadrul competiţiei. Vor fi multe surprize pentru fani şi spectatori", anunţă comunicatul European Broadcasting Union (EBU).

Eurovision 2020, în noul format, va avea loc la 16 mai, dată la care dinala concursului european al cântecului trebuia să aibă loc la Rotterdam.

"Emisiunea speră de asemenea să reunească artiştii din 2020, acolo unde se află, pentru a interpreta un cântec mai vechi al Eurovision ale cărui versuri promovează unitatea, un mesaj care se potriveşte cu situaţia în care ne aflăm".

Citește și: Concursul Eurovision 2020 a fost anulat

Sietse Bakker, producătorul celei de-a 65-a ediţii a concursului, explică: "Vrem să conectăm oamenii din Europa în ciuda acestor vremuri tulburi. Bineînţeles că vom aduce un omagiu şi celor afectaţi de criza de coronavirus şi celor care muncesc pentru a o combate".

Emisiunea va fi prezentată de trioul care trebuia să fie prezent în concursul din Regatul Ţărilor de Jos: Chantal Janzen, Edsilia Rombley şi Jan Smit.

Citește și: Roxen, după anularea Eurovision: Îmi pare tare rău că nu vom mai merge în mai la Rotterdam. Voi continua să fac muzică

European Broadcasting Union (EBU) încurajează toate posturile de televiziune care urmau să participe la Eurovision 2020 să difuzeze această emisiune specială.

Candidaţii vare vor concura la ediţia din 2021 a Eurovision vor putea fi aceiaşi, dar cântecele trebuie să fie noi, au precizat deja organizatorii.

Trupa americană Phish lansează al 14-lea album de studio... Justin Bieber amână toate concertele programate pentru 2020...
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Parteneri
Prințul Harry a fost pe front, în războiul din Afganistan. Ce rol a jucat în armata britanică
Catine.ro
Ultimele știri
x