Căutare Live

Michael Bolton va concerta pe litoral pe 30 iulie

Vedetele internationale iau cu asalt litoralul romanesc! Dupa Missy Elliott si Mika, a venit si randul lui Michael Bolton sa faca un popas la Marea Neagra. Artistul canta pe 30 iulie, in apropiere de cazinoul din Constanta.Desi a vandut 52 de milioane de albume in toata lumea si detine 2 premii Grammy, Michael Bolton nu a avut prea multe cerinte. A dorit sa fie cazat intr-o camera cu vedere la mare, si sa aiba piscina si jacuzzi.

Michael Bolton va sosi in Romania cu o zi inainte de concert si a spus ca vrea sa viziteze litoralul romanesc. Nu va gusta insa din mancarurile noastre traditionale, deoarece vine cu bucatarul sau personal. Artistul este vegetarian si prefera bucataria italiana.

Cei care vor sa-l vadă live pe Michael Bolton trebuie sa scoata din buzunar intre 60 si 200 de lei. Concertul face parte din turneul mondial de promovare a ultimului sau CD, „One World One Love".

VIDEO! DJ Wanda debuteaza in forta cu primul sau album... Wyclef Jean lasa muzica pentru politica...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri