Din februarie anul acesta, juratul Top Chef a devenit blogger, impartasind retete delicioase cititorilor sai. Proiectul s-a dezvoltat, astfel acum Nicolai se bucura ca poate impartasi secretele sale si unor prieteni pasionati, de asemenea, de arta culinara. ”Orice bucatar are ucenici! Trebuie sa transmita mai departe ce stie. Si eu la randul meu am furat de la altii, am fost ucenic, am spalat bucatarii..si am curatat la cartofi li ceapa...saci intregi! Ma bucur ca cei doi Andrei impartasesc pasiunea mea pentru bucatarie!”, a povestit Nicolai Tand.
„De ce am ales sa intru sub comanda lui Chef? Este oarecum simplu, m-a convins la 1 martie, cand am facut niste nebunii de friganele si a demonstrat ca in bucatarie se poate sa fie fun si relaxare, mai ales cand il ai in spate pe Nicolai. Pe langa asta, vine o vreme in viata fiecarui om, fie el si blogger, cand trebuie sa treaca la nivelul urmator de gatit, altceva in afara de paste si cartofi prajiti. Ce urmaresc prin ucenicia alaturi de Nicolai? Nu vreau sa atac nisa blogurilor culinare sau sa devin vreun topchef, vreau doar sa acumulez cunostintele necesare pentru a face cate o surpriza gastronomica prietenilor din cand in cand. Altfel spus, in curand va invit la masa!”, a declarat Andrei Cismaru.
”Eu am inteles ca este ceva atractiv pentru fete ca baiatul sa stie sa gateasca. Si cum eu stiu sa fac doar oua si cartofi prajiti....este cel mai bun moment sa invat sa gatesc, si pentru ca il admir mult pe Nicolai sunt bucuros ca pot fi ucenicul lui. Sa-mi tineti pumnii”, a spus Andrei Leonte.
Nicolai Tand este unul dintre cele mai charismatice personaje din lumea culinara romaneasca. Romanii il cunosc din postura de jurat al show-ului Top Chef de la Antena 1 si, din februarie 2013, a intrat si in blogosfera. Cei ce vor alege sa viziteze www.reteteleluinicolai.ro vor gasi retete cu care isi vor rasfata simturile: pui cu mazare la cuptor, pene cu somon, lapte de pasare, dar si asocieri mai nastrusnici precum compot de rosii cherry cu banane.