Căutare Live

VIDEO de senzație! ”Cheap Trills” de la Sia, la pian și... bataie din pantof: Interpretarea unui artist, în pauza de filmări, VIRALĂ

Un nou cover al Siei, pe piesa ”Cheap Trills”, realizat de un tânăr pianist, pe numele său Peter Bence, a cucerit internetul.

Un nou cover al Siei, pe piesa ”Cheap Trills”, realizat de un tânăr pianist, pe numele său Peter Bence, a cucerit internetul.

Aflat într-o pauză de filmări, tânărul s-a așezat în fața pianului și a început să interpreteze melodia, într-o manieră inedită, ținând ritmul și cu ajutorul bătăii din picior.

Clipul a fost postat pe pagina sa de Facebook, unde a fost vizionat de peste 12 milioane de ori. Vă invităm si pe voi să-l ascultați mai jos:

Orice român a ascultat-o măcar o dată-n viață. Aceasta este cea mai relaxantă melodie din istorie!... Andreea Bănică, exagerat de sexy, în cel mai nou clip al său. "Linda", o poveste fierbinte, pe ritmuri latino...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri