Căutare Live

VIDEO! Piesa care face ravagii și i-a înnebunit pe români! E SENZAȚIE: cea mai căutată melodie în acest moment

Nominalizările pentru Brit Awards 2018 au fost anunţate recent, iar Dua Lipa are destule,  cât să plece acasă cu cel puțin un trofeu.

Nominalizările pentru Brit Awards 2018 au fost anunţate recent, iar Dua Lipa are destule, cât să plece acasă cu cel puțin un trofeu.

Dua Lipa a primit cinci nominalizări - "cel mai bun artist debutant", "cea mai bună cântăreaţa britanică solo", "cel mai bun album al anului", "cel mai bun single britanic" şi "cel mai bun videoclip al unui artist britanic".

VIDEO! Piesa lui Ed Sheeran, care a cucerit mapamondul, are acum variantă în limba română: O fostă concurentă X Factor o cântă "Perfect"!

În tot acest timp, cea mai nouă piesă a sa face furori în România, oameni de toate vârstele o ascultă pe repeat, are deja aproape 20 de milioane de vizualizări pe YouTube și numărul lor crește de la o oră la alta. Tu ai ascultat-o?

Video viral! Trei moldoveni din Italia fac furori cu piesa asta! Ascultă şi tu "Suna-n toată Europa", o melodi... A cucerit lumea întreagă cu "Despacito", dar el este înnebunit după o melodie cântată de o trupă românească. C...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri