VIDEO! Piesa care face ravagii și i-a înnebunit pe români! E SENZAȚIE: cea mai căutată melodie în acest moment

Nominalizările pentru Brit Awards 2018 au fost anunţate recent, iar Dua Lipa are destule,  cât să plece acasă cu cel puțin un trofeu.

Nominalizările pentru Brit Awards 2018 au fost anunţate recent, iar Dua Lipa are destule, cât să plece acasă cu cel puțin un trofeu.

Dua Lipa a primit cinci nominalizări - "cel mai bun artist debutant", "cea mai bună cântăreaţa britanică solo", "cel mai bun album al anului", "cel mai bun single britanic" şi "cel mai bun videoclip al unui artist britanic".

VIDEO! Piesa lui Ed Sheeran, care a cucerit mapamondul, are acum variantă în limba română: O fostă concurentă X Factor o cântă "Perfect"!

În tot acest timp, cea mai nouă piesă a sa face furori în România, oameni de toate vârstele o ascultă pe repeat, are deja aproape 20 de milioane de vizualizări pe YouTube și numărul lor crește de la o oră la alta. Tu ai ascultat-o?

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri