Căutare Live

Videoclipul "Gentleman", INTERZIS la televiziunea publica din Coreea de Sud!

Noul videoclip al cantaretului sud-coreean Psy, 'Gentleman', a fost interzis la televiziunea publica din Coreea de Sud, pe motiv ca ar putea 'dauna ordinii publice'

Operatorul public KBS apreciaza intr-un comunicat ca unele parti din videoclip constituie un exemplu prost pentru tinerii telespectatori si ca videoclipul nu raspunde criteriilor sale de difuzare. In imagini apare cantaretul care merge pe mijlocul drumului si loveste cu piciorul o borna pe care scrie 'Parcarea interzisa'. 'Interzicem orice material care ar putea dauna ordinii publice', au declarat oficialii KBS.

BREAK: GALERIE FOTO! Dansatoarea din Gangnam Style, noua senzatie de pe internet

Videoclipul 'Gentleman', postat sambata pe YouTube, a inregistrat pana vineri dimineata peste 157 milioane de vizualizari. Precedenta piesa a lui Psy, 'Gangnam Style', este cel mai vizionat clip din istoria YouTube, cu 1.5 miliarde de vizualizari pana in prezent.


Exista, insa, si vesti bune in legatura cu Psy. Presedinta tarii, Park Geun-Hye, l-a felicitat pe solist pentru ca a aplicat corect legea asupra drepturilor de autor, varsand o suma neprecizata creatorilor pasului de dans pe care Psy il executa in clip, grupul de cantarete Brown Eyed Girls. 'Recunoasterea valorii creativitatii altora este un caz exemplar', a spus seful statului, la o intalnire cu inalti oficiali din politica si economie.

sursa: Income Magazine

foto: allkpop.com

Interviu exceptional! Acasa la Andrea Bocelli: "Viata este un mare dar!"... Concertele lunii mai: Andrea Bocelli, Depeche Mode, Megadeth! ...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri