Nici măcar căldura nu poate opri cele 100 de zile de vară. Fentăm canicula cu 100 de porții de scoici preparate de chef Cătălin Scărlătescu!

Credeați că avertismentele meteorologilor ne vor putea împiedica să ne le răsfățăm papilele gustative ale fanilor celor 100 de zile de vară? Vineri la prânz vă așteptăm la Festivalul Scoicilor pentru a savura fabuloasele porții preparate de nimeni altul decât chef Cătălin Scărlătescu

Credeați că avertismentele meteorologilor ne vor putea împiedica să ne le răsfățăm papilele gustative ale fanilor celor 100 de zile de vară? Vineri la prânz vă așteptăm la Festivalul Scoicilor pentru a savura fabuloasele porții preparate de nimeni altul decât chef Cătălin Scărlătescu.

Lucrurile sunt simple. Cine vrea să se răsfețe cu o mâncare perfectă pentru aceste zile de vară toride, trebuie să ajungă în Complexul Laguna Verde din Balotești, locul în care timp de mai multe zile se desfășoară Festivalul Scoicilor.

Este pentru a patra oară când chef Scărlătescu își pune șorțul și se apucă de gătit temeinic pentru a le oferi apropiaților și oamenilor de pretutindeni minunatele sale preparate.

Cum i-a venit ideea acestui festival, o povestește chiar maestrul: „Obișnuiesc că duminică să gătesc pentru toți prietenii mei și, în ultima vreme, toți mi-au cerut mereu să le fac scoici. Așa că de câte ori am scoici proaspete, se știe: duminică se mănâncă la mine. Ne strângem zeci de prieteni și condimentăm masă cu voie bună și povești. De la tradiția asta mi-a venit ideea să fac un festival în toată regulă, astfel încât oricine să se poată bucură de o masă pe cinste”.

Noi punem la bătaie 100 de porții de scoici delicioase pe care le vom împărți celor mai norocoși dintre fanii Antenei 1, iar surprizele weekendului sunt abia la început.

Ce a fost şi ce va mai fi în cele 100 de zile de vară ? Ai programul complet AICI >>

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri