Antena Căutare

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE. Zodia care va rămâne singură de Sărbători. Despărțirea este inevitabilă

Ziua de 15 noiembrie vine cu neplăceri pe plan sentmental pentru una dintre zodii. Deciziile luate pe moment şi comportamentul neadecvat pot duce la un deznodământ nefericit.

Ziua de 15 noiembrie vine cu neplăceri pe plan sentmental pentru una dintre zodii. Deciziile luate pe moment şi comportamentul neadecvat pot duce la un deznodământ nefericit.

Berbec

După lupte intense, reuşeşti să-i convingi pe toţi că ai dreptate, dar nu te dai mare. Dai dovadă de multă înţelepciune şi păstrezi un ton obiectiv şi calm.

Taur

Va fi o zi plină de iubire, declaraţii de dragoste, cu planuri de viitor. Dacă abia azi cunoşti pe cineva, atracţia poate fi instantanee iar idila voastră poate evolua foarte repede. Îți dorești o viață în doi şi abia aştepţi etapele următoare!

Gemeni

Dovedeşte tuturor că eşti mai înţelept prin capacitatea de a te abţine de la replici dure sau critici severe. Taci şi suporta, e atitudinea cea mai potrivită pentru această zi. Conflictele mocnesc.

Rac

Te gândeşti la vacanţe, la concedii, la călătorii relaxante. Poate pleci chiar mâine la drum. O ieşire undeva cu prietenii este binevenită, deci mobilizează-ţi amicii!

Leu

Dacă te laşi copleşit de problemele celor din jur, îţi vei strica toată buna dispoziţie care ar putea fi la cote maxime doar dacă refuzi să-i asculţi pe cei trişti.

Fecioară

Trebuie să ceri informaţii şi din alte surse, în afară de cea pe care o ai la dispoziţie, pentru că ai putea fi indus în eroare de o persoană care inspiră încredere, la prima vedere, dar dacă te iei după sfaturile sale, te vei trezi în faţa unui impas.

Balanţa

Ai toate atuurile pentru a ieşi învingător. Vei fi implicat într-o competiţie în care trebuie să arăţi că eşti cel mai bun, că nu te laşi intimidat nici măcar de cei a căror valoare o recunoşti şi o admiri.

Scorpion

Eşti un simplu pion pe o tablă de şah unde alţii deţin frâiele jocului, dar asta nu înseamnă că le aprobi deciziile umil. E vremea lor, dar, într-o zi, vei avea şi tu dreptul la replică şi te vei folosi de el cu încredere.

Săgetător

Nu crede tot ce ţi se spune, nici măcar ordinele care ţi se dau. Sub aparenţa amabilitate sau sub falsă autoritate se pot ascunde intenţii egoiste ale cuiva care aşteaptă să se folosească de tine.

Capricorn

Fii indulgent cu jumătatea ta când greşeşte, pentru că nu merită nici ton agresiv, nici comentarii maliţioase. Tratează-l cu mai multă iubire şi bunătate, pentru că şi el ar face la fel cu tine. Dacă vei continua să ai un comportament maliţios, vei sfârşi prin a rămâne singur, iar momentul sărbătorilor nu este cel mai fericit. Ori te schimbi, ori despărţirea va fi inevitabilă.

Vărsător

Nu lua decizii tranşante pe care nu le vei putea schimba după aceea, pentru că nimic nu e atât de grav pe cât ţi se pare acum. Ai putea face o alegere greşită.

Pești

Treci mereu cu vederea, taci şi înghiţi, dar ai început să te întrebi dacă merită. Ce ai de câştigat de pe urma acestor compromisuri? Gândeşte-te serios dacă merită să le tolerezi în continuare.

Cel mai așteptat CD pentru copii de la Gașca Zurli: „Hai la masă”, împreună cu Gazeta Sporturilor... Ce zile libere vom avea, în anul 2018. Crăciunul va pica în timpul săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x