Antena Căutare

Serialul care a ajuns în top 5 cele mai vizionate la doar cinci zile de la premieră. A detronat alte producții adorate de public

După un accident imprevizibil, Zeynep are de făcut o alegere care îi poate schimba destinul pentru totdeauna: rămâne și își salvează iubitul sau fuge cu geanta de bani pe care au găsit-o împreună și o ia de la capăt? Aceasta este premisa serialului-dramă "O poveste cu zâne", produs în Turcia în 2022 sub titlul original "Bir Peri Masali".

mai multe personaje din o poveste cu zane sunt imbracate in doliu Galerie
AntenaPLAY le-a oferit abonaţilor o premieră eveniment: primele două episoade din serialul "O poveste cu zâne" au putut fi urmărite pe Happy Channel și AntenaPLAY

La numai cinci zile de la debutul în AntenaPLAY și pe postul TV Happy Channel, "O poveste cu zâne" a urcat în top cinci cele mai vizionate producții de publicul abonat. Drama vine cu câte două noi episoade pe săptămână și îi are drept protagoniști pe Alina Boz și Taro Emir Tekin.

"O poveste cu zâne", serialul-fenomen care a cucerit publicul AntenaPLAY și rețelele de socializare din Turcia

Zeynep este o fată modestă cu vise mari. Când ea și iubitul găsesc o geantă plină cu bani într-o mașină, destinul i se schimbă radical. După un accident imprevizibil în care sunt ambii implicați, Zeynep are de luat cea mai grea decizie cu care s-a confruntat vreodată: îi poate salva viața iubitului sau poate lua banii și fugi. Alege a doua variantă și așa încep intrigile care au cucerit rețelele de socializare din Turcia.

Zeynep decide să-și schimbe identitatea și să se transforme într-o mondenă cuceritoare cu numele de Melis, care își face debutul în înalta societate turcă. Obiectivul ei este să găsească un soț bogat înainte să se afle cine este cu adevărat și înainte să i se termine banii. În comunitatea strânsă a celor ultrabogați, oricare dintre aceste două variante se poate întâmpla oricând, așa că timpul o presează.

Melis îl ia în vizor ca viitor partener pe Onur, un om de afaceri de succes și fiul cel mare al unei familii foarte înstărite. Ea se infiltrează cu succes în cercul lui apropiat, dar cu cât îi cunoaște mai bine pe toți, cu atât își dă seama că nici viața bogaților nu e numai lapte și miere, așa cum credea.

Citește și: Sezonul 7 din Insula Iubirii are premiera pe 22 şi 23 iunie şi va fi difuzat în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1 și în AntenaPLAY

"O poveste cu zâne", drama virală în online

Alina Boz, pe care publicul a mai văzut-o în producții ca "Furtună pe Bosfor", "Ține-mă de mână" și "Păzește-mă de mine!", duce pe umeri greutatea personajului principal, iar popularitatea câștigată în proiectele anterioare i-a determinat pe fanii ei să discute aprins despre prestația din "O poveste cu zâne".

După debutul din Turcia, numele ei a intrat în trending pe rețelele de socializare. Amploarea interesului manifestat s-a reflectat și în numărul de vizualizări de pe canalul de Youtube al dramei. Canalul serialului "O poveste cu zâne" a ajuns la aproape 50 de mii de abonați în mai puțin de o lună de la debut, iar interesul față de producție a crescut foarte rapid pe alte platforme de socializare precum Twitter, Facebook și Instagram.

Citește și: Lia – Soția soțului meu, episod cu episod. Serialul se vede la Antena 1 și pe AntenaPlay

"O poveste cu zâne", serial disponibil pe AntenaPLAY

AntenaPLAY le-a oferit abonaţilor o premieră eveniment: primele două episoade din serialul "Bir Peri Masali" au putut fi urmărite pe Happy Channel și AntenaPLAY.

Următoarele episoade pot fi urmărite doar online, în AntenaPLAY. În fiecare săptămână, abonații pot vedea câte un nou episod și urmări felul în care Zeynep se transformă pe măsură ce se integrează în lumea celor ultrabogați.

În platforma AntenaPLAY mai pot fi urmărite și o serie de seriale care nu sunt difuzate la TV şi sezoane integrale din cele mai vizionate seriale: Hotel Portofino, Makari – Sicilian Mysteries și Prison Island. În curând, AntenaPLAY va difuza în exclusivitate, un nou serial marca Mediaset Spania - Secret Obsession.

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x