Antena Căutare

Surprize marca Radio ZU: "CoZUnaci" ca la mama acasa si un mega-concert in Iasi!

Despre Mihai Morar si Daniel Buzdugan stim ca ne fac diminetile mai frumoasa in fiecare zi, la Radio Zu. Dar ca s-au apucat de facut cozonaci nu ne-am fi asteptat.

Baietii de la Radio Zu au decis. Daca e Paste, sa fie cozonac! Dar nu orice fel de cozonac, ci unul "ca la mama acasa". "Cand exista cozonac, care e asa de bun, cu nuca, oua, aluat, e ceva romanesc, de ce sa ne ducem in Italia? [...] Acesta este un cozonac pe care pot sa-l mananc cu tot cu coaja. Cand eram la tara bunica facea cozonaci si ii dadea cu o pana de gasca... E o combinatie moldo-maramureseana", a precizat Daniel Buzdugan, nostalgic.

Iar colegul Mihai Morar a confirmat: "Nu e neaparat ceva foarte ZU, e o chestie traditionala. O aroganta de intoarcere in copilarie".

Carevasazica, multa nuca, ceva stafide si aluat pufos.

Iar asta nu e tot. Baietii pregatesc un mega-eveniment.. "Stim sa adunam foarte multa lume in piete si, pe 17 mai, la Iasi, va fi cel mai mare eveniment din Romania, cel mai mare karaoke si cel mai mare numar de artisti pe aceeasi scena. Sunt 25 de artisti, nu s-a mai facut un spectacol atat de mare", au mai spus baietii de la Radio ZU.

Inca ceva: scena a fost adusa de la Moscova. E imensa!!!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x