Frumoasa Alina Puscas, prezentatoarea show-ului culinar Top Chef, a marturisit, intr-un interviu acordat revistei GoodFood, ca este foarte pofticioasa si se abtine cu greu, la filmari, sa nu se infrupte din bucatele alese preparate de concurenti.
Desi are o silueta de invidiat, vedeta marturiseste ca iubeste mancarea, in special deserturile, pe care nu le refuza niciodata. Mai mult, a declarat ca a ales sa prezinte aceasta emisiune tocmai datorita pasiunii sale pentru arta culinara, pe care a descoperit-o acum un an, cand a inceput sa fotografieze diferite preparate: "Imi place foarte mult sa mananc, cand am auzit de top chef, am acceptat din prima", spune Alina.
Intrebata care considera ca este cea mai grea parte a emisiunii, Alina vorbeste despre duel, pe care il descrie ca fiind suparator si stresant. Bruneta marturiseste ca ii este foarte greu sa priveasca duelurile, deoarece se ataseaza de concurenti. Este un moment tensionanat, in care fiecare dintre ei vrea sa demonstreze ca este demn de a fi un top chef. "Mi-este greu sa ii vad jurizati si eliminati din competitie". Desigur, intr-o competitie de asemenea anvergura, numai cei mai buni pot merge mai departe!
Alina spune, razand, ca intotdeauna gusta din preparatele gatite din fiecare emisiune. "Tocmai asta este marea mea problema. Sper totusi sa nu ma ingras", chicoteste vedeta. Lasa insa arderea caloriilor pe seama stresului si a programului full, de la filmari, ce ii ocupa tot timpul.
Printre preparatele sale preferate se numara pestele, fructele de mare si pastele, in special cele cu creveti, pe care iubeste sa le gateasca, ori de cate ori are ocazia, dupa o reteta invatata la Santorini. Bucatareste orice ii vine la indemana, iar de cand a inceput Top Chef, isi noteaza toate retetele care ii fac cu ochiul. Iar daca nu are timp, i le paseaza logodnicului ei, Viktor. "Dupa ce se va termina emisiunea, o sa incep sa le reproduc si eu", anunta vedeta.
"Am devenit mai selectiva cu ceea ce mananc", ne impartaseste Alina. Desi a devenit, de vreo trei luni, lacto-vegetariana, bruneta ne-a marturisit ca o singura data a cedat tentatiei de a gusta preparatul vita de cobe, deoarece, spune ea, "nu am putut sa nu o gust, trebuia sa o gust", dat fiind ca este un preparat exclusivist.
Domnisoara Puscas nu este straina bucatariei profesioniste. Pana acum un an si jumatate, a fost proprietara unei firme de catering si mancare mediteraneana, pe care, insa, din cauza programului incarcat, a trebuit sa o vanda. Acum gateste doar de placere, ca doar vorba ei, "timp sa am si ingrediente cat mai sanatoase."
Sursa: www.goodfood.ro
Tudor Constantinescu a mostenit pasiunea pentru dulciuri de la bunica lui... Nicolai Tand: "Taiem in carne vie, aici, si la propriu si la figurat!"...