- Liga Națiunilor: România vs. Kosovo se vede vineri, 15 noiembrie, de la 21:45, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
La cererea specială a lui Chef Hadad, Mirela Ivaşcu a trebuit să gătească desertul raw vegan care a făcut-o celebră: Carpaccio de piersică cu blat de migdale.
Mirela este unul dintre cei mai buni concurenţi de la Top Chef şi, deşi este vegetariană, poate realiza preparate excelente pe bază de carne, chiar dacă nu o gustă niciodată.
Curioasă din fire, Andreea Marin a vrut să înveţe cum se prepară acest desert mult lăudat.
Aşa că şi-a pus şorţul şi a intrat în bucătărie alături de Mirela.
Mirela a învăţat-o cum se realizează carpaccio de piersică. Andreea s-a descurcat de minune la maşina de feliat şi nu a ezitat să pună tot felul de întrebări!
Andreea Marin adoră preparatele tradiţionale: "Îmi plac tocăniţele moldoveneşti”... Nicolai Tand, lecții de "șefie" pentru concurenți...