Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente :
120 g muschi de vita
1 castravete murat
100 g branza de oaie
100 ml frisca de bucatarie
1 galbenus de ou prajit
2 cepe mici in otet
1 pliculet de sofran
concentrat de legume
crutoane de paine
mazare – pentru decor
Mod de preparare:
Muschiul de vita se taie marunt, pana devine ca o pasta. Evitati carnea atoasa!
Separat se toaca ceapa murata si castravetele. Se condimenteaza cu sare, piper si putin lime. Carnea taiata marunt se amesteca cu legumele.
Pentru sosul de sofran avem nevoie de supa de legume la care adaugati un pliculet de sofran si o lingurita de frisca de bucatarie, sare si piper.
Pentru crema de branza, topim la bain marie branza de oaie, frisca de bucatarie si odata ce s-au topit le punem la frigider pentru o ora.
Mazarea se fierbe cu sare si putin ulei de masline.
Cand toate ingredientele sunt gata, putem aseza preparatul final in farfurie.
Va doresc pofta buna!
Ce a facut Primul castigator al Top Chef Romania cu 50.000 de euro: „As vrea sa dau timpul inapoi...”...