George nu a fost bucatar dintotdeauna, ba chiar a debutat intr-un domeniu ce nu are nimic de-a face cu bucataria, cel al vanzarilor. „Dupa o perioada in care am activat ca economist, am decis ca pasiunea mea de a gati trebuie sa se transforme in datoria mea de zi cu zi, la un nivel profesionist. Astfel, am plecat la Londra, decis fiind sa imi urmez visul intr-o capitala a gastronomiei.”
Nu i-a fost frica sa inceapa de la zero, ca ajutor de bucatar, convins fiind ca va urca repede treptele pe scara ierarhica. Dupa 4 ani petrecuti la restaurantul Queens, in incinta celui mai vechi club de tenis din Londra a ajuns junior sous-chef. In paralel cu munca depusa aici, George a urmat cursurile colegiului Westminster Kingsway, iar in turele libere mergea la un alt restaurant din zona, pentru a invata cat mai multe lucruri.
Tot Anglia i-a adus posibilitatea de a gati pentru numeroase personalitati, printre care si Printul William si Ducesa Kate Middleton. „Imi amintesc si acum ziua in care au intrat in restaurant. Toti ne intrebam oare ce or sa comande, astfel ca am fost placut surprinsi sa constatam ca se comporta intocmai ca niste oameni obisnuiti. Printul a ales un steak de vita cu rosii uscate si o portie de, atentie, cartofi prajiti, in vreme ce ducesa a ales o salata Caesar.” Cum se va descurca George, ramane de vazut noul sezon al celei mai savuroase competitii culinare, Top Chef, in curand la Antena 1.