Antena Căutare

Totul pentru dragoste! Roxana Dobrică a avut un groaznic accident rutier care a lăsat-o în scaun cu rotile, dar asta n-a oprit-o să devină model!

La 18 ani, Roxana Dobrică îl naște pe fiul ei, șase ani mai târziu, după ce divorțează de soțul ei, are un groaznic accident rutier care o lasă în scaun cu rotile.

La 18 ani, Roxana Dobrică îl naște pe fiul ei, șase ani mai târziu, după ce divorțează de soțul ei, are un groaznic accident rutier care o lasă în scaun cu rotile.

Roxana Ionela Dobrică are 32 de ani și este din Craiova. La 16 ani a început o relație frumoasă cu cel ce urma să-i devină soț, iar la majorat avea deja copilul în brațe.

În 2009 a mers în Italia pentru a căuta un trai mai bun, după ce a decis împreună cu soțul ei să se despartă pentru că nu se mai înțelegeau. La doar două săptămâni după ce a ajuns acolo, a avut un accident de mașină din care s-a ales cu o paralizie completă, de la piept în jos.

Urmărește întreaga poveste în clipul video de mai sus, din emisiunea „Totul pentru dragoste

Astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste": Povestea impresionantă a unei românce, model ... Totul pentru dragoste! Timp de șapte ani, Roxana a fost în depresie! „Eram obosită să plâng și să aștept miracolul”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x