Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Antena 3 a pregatit un program special in ziua votarii motiunii de cenzura

In cea mai importanta zi a anului, telespectatorii Antena 3 vor putea urmari pas cu pas dezbaterea motiunii de cenzura si momentul votului si vor afla primii daca guvernul Boc supravietuieste si implementeaza cele mai dure masuri economice de pana acum sau se va impune formarea unui nou guvern.Jurnalisti ca Alessandra Stoicescu vor transmite in direct cele mai importante evolutii ale evenimentelor si vor analiza efectele rezultatului votului impreuna cu cei mai importanti oameni politici si analisti.

Seara, telespectatorii vor putea urmari la Antena 3 editii speciale ale emisiunilor Stirea Zilei cu Gabriela Vranceanu Firea si Sinteza Zilei cu Mihai Gadea.

In cadrul emisiunii Sinteza Zilei, presedintii principalelor partide politice, Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin, isi vor anunta actiunile politice in functie de rezultatul votarii motiunii. In studio va fi prezent, de asemenea, fostul premier al Romaniei, C. P. Tariceanu, care, alaturi de lideri politici si sindicali va raspunde la intrebarea "Mai exista solutii de salvare a Romaniei?".

Recomandari